Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Συνταγή για γυρεόπιτα

Γυρεόπιτα (αντικατάστατο)...

Πρωτεΐνες 13,5%  Υδατάνθρακες 52%

40% ζάχαρη άχνη (αλεσμένη κρυσταλλική ζάχαρη)
20% σογιάλευρο (με λιγότερα από 37% λιπαρά)
15% νωπή μαγιά μπύρας (κατά προτίμηση αγορασμένη από φούρνο)
15% νερό
10% μέλι



Γυρεόπιτα (υποκατάστατο)
Πρωτεΐνες 13% Υδατάνθρακες 53%

40% ζάχαρη άχνη (αλεσμένη κρυσταλλική ζάχαρη)
20% σογιάλευρο(με λιγότερα από 37% λιπαρά)
10% γύρη
 5% νωπή μαγιά μπύρας (κατά προτίμηση αγορασμένη από φούρνο)
15% νερό
10% μέλι


Καλό θα ήταν η γύρη και το μέλι να είναι δική σας παραγωγή, για να αποφύγετε την μετάδοση ασθενειών από άγνωστης προέλευσης προϊόντα.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου